Harzentur 2019 med ÅMC.

I 2019 arrangerer ÅMC tur til Harzen fra den 05.06.2019 til den 09.06.2019. Vi skal som de sidste fem år bo hos Hotel Hecker i Braunlage. Turen inkluderer 4 overnatninger i dobbeltværelser og 4 gange morgenmad. Hvis vi kan fylde hele hotellet (ca. 30 pladser), vil det desuden være incl. 3 retters menu om aftenen.

Da vi ikke, som tidligere vil stå i den situation, at vi skal afbestille værelser i sidste øjeblik, har vi besluttet, at tilmelding i år først er gældende når der er overført et dipositum på 500 kr pr. person til klubbens konto 68801089787. Vi har reserveret hele hotellet, som vi har på hånden indtil 01.03.2018, herefter bliver de værelser der ikke er behov for, afbestilt og tilmelding lukket.

Hvis vi bliver nok til at det "kun" er os der er på hotellet (ca. 30 personer), har Frau Hecker tilbudt at hun vil lave mad til os igen, som tidligere har gjort. Hvis det sker vil prisen være 1500 kr pr. person, inklusive morgenmad og 3 retters menu om aftenen. Som vi har gjort de sidste par år, foregår transporten i privat biler. Hvis vi ikke kan samle tæt på 30 personer, bliver det uden aftensmad, og prisen vil derfor være 1100 kr pr. person. Der er mange muligheder for at spise nede i Braunlage, til billige penge. Dem der ligger bil til får 500 kr af klubben til dækning af slidtage på bilen hvis man fylder den op (min 3 personer). Dem der er i bilen deler om brændstoffet. Hvis der bliver behov for det, har Bent Sørensen tilbudt at han vil køre med traileren, hvor der er plads til 15 cykler.

Vær opmærksom på at der opkræves en turistskat i Braunlage på 2,50 eur per person per overnatning. Det afregner man selv med hotellet ved afrejse.

 

Har i behov for mere info kan i kontakte Bjarne på tlf. 60956455.

Skynd jer at blive tilmeldt, mens der endnu er plads.

Hilsen

Bestyrelsen

 

Årup Motions Cykleklub

 

Følgende er Tilmeldt/har betalt

 Kristian Morbech

Flemming Søndergård

Bjarne Jensen

Ena Jensen

Mogens Been

Birte Been

Søren Fisker Olesen

Vibe Damsted Nielsen

Jørgen l. Jensen

Erik Christensen

Heinz Munther

Ellis Damsted

Ole Mikkelsen

Pia Schødts Nielsen

PH

Bent Sørensen

Jens Peder Lindballe

Arne Meiland

Else Marie

Jette

Jørgen Petterson

Frank Nielsen